قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۹/۰۵ - ۲۰:۵۵
وزارت بهداشت هشدار داد

PM2.5 آلاینده اصلی هوای تهران/ بیماران قلبی، کودکان و سالمندان در خانه بمانند

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرد با توجه به شرایط ناسالم هوا مبتلایان به بیماری های قلبی و ریوی، کودکان و سالمندان از فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل بپرهیزند.

PM2.5 آلاینده اصلی هوای تهران/ بیماران قلبی، کودکان و سالمندان در خانه بمانند

به گزارش سراج24 ، به نقل از پایگاه خبری وزارت بهداشت کاظم ندافی ضمن اعلام این مطلب گفت: با توجه به گزارش واصله از ایستگاه های سنجش آلودگی هوای شهر تهران منتهی به ساعت 8  صبح امروز سه شنبه 5 آذر« شاخص کیفیت هوا 178 و آلاینده اصلی ذرات معلق (PM2.5) است. 

وی با بیان اینکه در این شرایط کیفیت هوا ناسالم تلقی می شود توصیه  کرد: مبتلایان به بیماری های قلبی یا ریوی، کودکان و سالمندان ازفعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب ورزند و افراد دیگر باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

 رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: به مراکز بهداشتی درمانی تهران ابلاغ شده است که در این شرایط بیماری های قلبی، ریوی و مرگ زودرس در بیماران قلبی و سالمندان محتمل است و باید برای افزایش بیماری های قلبی یا ریوی آمادگی لازم را داشته باشند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••